Hvert tredje sekund blir en jente giftet bort et sted i verden

TV-aksjonen 2021 er avsluttet.

Årets TV-aksjon går til Plan International Norges arbeid mot barneekteskap. Sammen skal vi nå ut til tre millioner mennesker for å få slutt på barneekteskap i de landene der problemet er størst: Bangladesh, Nepal, Malawi, Mali og Niger.   

Plan International Norge skal jobbe for at jenter får bli på skolen, at barn, unge og eldre får opplæring i jenters rettigheter og i likestilling og at lovverket skal beskytte barn fra å bli giftet bort. Barn skal få være barn, ikke brud. 

TV-aksjonen NRK har vært arrangert hver høst siden i 1974 og regnes som verdens største dugnad.  Gjennom årets TV-aksjon skal vi sammen gi jenter muligheten til å velge sin egen framtid, og vie seg til livet. 

Les mer om TV-aksjonen 2021 her: TV-aksjonen 2021. Barn, ikke brud 

Ønsker du å bli med du også?  TV-aksjonen er 24. oktober, men det er mulig å donere i forkant. Innsamlingskonto 8380.08.09005. Les mer her: Givermuligheter TV-aksjonen 2021

TV-aksjonen for 2021 er avsluttet. Hvis du ønsker å donere utstyr eller midler til Romerike Krisesenter kan du lese mer om dette her: Gi gave eller donasjon

 

Del denne posten

PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Hopp rett ned til innholdet