Lager smykker og donerer overskuddet til krisesenteret

Jentene Nia (7 år), Ana (8år) og Miriam (12 år) har laget et prosjekt helt på egenhånd, hvor de lager smykker som de selger. Vi er så heldige at de ønsker å donere overskuddet til krisesenteret.

De perler blant annet armbånd, halskjeder, øredobber og phone-charms. Før jul laget de en type adventskalender med ulike perleprodukter som de solgte.

Prosjektet har arbeidslister for ulike dager for å rekke å lage smykkene. De tar arbeidet sitt veldig seriøst, og selv om det nok er dager de ikke har så veldig lyst til å perle, så jobber de på allikevel for å innfri forventningene til kundene sine.

Jentene fører regnskap og jobber med å regne ut hva produktene må koste for at de skal få dekket sine utgifter samtidig som de donerer 70% av inntektene til veldedig formål.

De har selv opprettet en side på Tise, hvor man kan bestille smykkene. Du finner siden her: Tise – smykker til salgs, 70% går til krisesenteret

Vi ønsker dere lykke til med salget jenter, og er veldig stolte av at dere vil spre juleglede til beboerne på krisesenteret. Tusen takk!

Lurer du på hvordan en jul på et krisesenter er? Les mer her: Slik blir julen på krisesenteret

Del denne posten

PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Hopp rett ned til innholdet