Samarbeid med Hjelpende Hender

Hjelpende Hender er en frivillig organisasjon som siden 2012 har drevet veldedighet på Romerike, med lokaler og base i Lillestrøm kommune. De er politisk og religiøst uavhengige og er driftet av familie og ildsjeler.

Hjelpende Hender er en frivillig organisasjon som siden 2012 har drevet veldedighet på Romerike, med lokaler og base i Lillestrøm kommune. De er politisk og religiøst uavhengige og er driftet av familie og ildsjeler. Hjelpende Hender driver mat- og annen nødhjelputdeling til vanskeligstilte på Romerike, og gir hjelp til alt fra alenemødre og eldre til rusavhengige, og er en viktig samarbeidspartner for Romerike Krisesenter.

Til beboere på krisesenteret bidrar Hjelpende Hender blant annet med klær til beboere som måtte reise fra vold i hjemmet i all hast og kun har det de står og går i, samt med matposer til beboere med ekstra utfordrende økonomisk situasjon. Disse bidragene er med på å heve livskvaliteten og forenkle hverdagen til mange av våre brukere i løpet av et år.

Hjelpende Hender driver en gjenbruksbutikk i Hvamstubben 14, 2013 Skjetten – bak Olavsgaard hotell, hvor beboere på krisesenteret i reetableringsfasen til en rimelig penge kan anskaffe nødvendig kjøkkenutstyr og lignende. Hjelpende Henders inntekter fra bruktbutikken går til å handle mat og andre nødvendigheter som deles ut til de trengende.

Ellen Bakke er daglig leder og grunnlegger av Hjelpende Hender. Hennes engasjement er stort og samfunnsstøtten som Hjelpende Hender gir til vanskeligstilte på Romerike er bred og stadig i utvikling. Hjelpende Hender hjelper mer enn 400 mennesker med mat og ulike nødvendigheter som klær, møbler, med mer hver måned.

  • Matutdeling til vanskeligstilte
  • Klær og sko, utdeling og gjenbruksbutikk
  • Møbler, hvitevarer og interiør, utdeling og interiør i gjenbruksbutikk
  • Bidrag til bursdag, konfirmasjon, dåp og lignende
  • Arrangere sommerskole/aktivitetsskole for barn fra vanskeligstilte familier
  • Utdeling av varmt måltid til vanskeligstilte utenfor Lillestrøm kirke på fredager
  • Uhøytidelig samtale, muliggjøre opprettelse av kontakt med rette instanser
  • Billig hytteleie til Norgesferie for de med lav økonomi

Les mer om arbeidet til Hjelpende Hender på deres nettsider Hjelpende Hender – Vårt arbeid eller på deres facebookside Facebook – Hjelpende Hender

Kontakt Hjelpende Hender

Hvis du trenger hjelp til mat eller klær, eller kjenner noen som trenger hjelp, ta kontakt med Ellen: ellen@hjelpendehender.no tlf 408 75 029 Hjelpende Hender – Kontakt

Dersom du ønsker å støtte Hjelpende Hender med en donasjon, registrere grasrotandel fra Norsk Tipping, bli sponsor, eller bidra på annen måte, les mer her: Hjelpende Hender – Gi din støtte

 

Del denne posten

PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Hopp rett ned til innholdet