Tusen takk for alle juledonasjonene!

Romerike Krisesenter ønsker med dette å gi en stor takk til alle bidragsytere som så generøst har gitt donasjoner til å skape juleglede for våre beboere julen 2021. Vi er veldig takknemlige for den store givergleden som bedrifter, organisasjoner og private har for våre beboere.

Pengedonasjoner mottatt fra Sparebank1 Østlandet, BNP Paribas, Skjetten Arbeidsstue og tre Vipps- og privatpersondonasjoner ble blant annet benyttet til innkjøp av julekalendere, julestrømper, forskjellige aktiviteter, julegodterier og julegaver.

Vi mottok mange julegaver direkte fra bedrifter og fra arrangerte innsamlinger fra Kulturkonsulenten, Nr1 Fitness, Yes Vi leker! Skedsmo, Filadelfiakirken Lillestrøm og Clarion Hotel & Congress Oslo Airport. Redd Barna donerte nyttårsgaver til beboerne våre.

Julegodteri ble donert fra Coop OBS Lillestrøm, Lørenskog Sanitetsforening v/NKS Orkla prosjektet og Civitian Ullensaker.

Fjellhamar Menighet donerte gavekort til krisemat. Krisemat og hygieneartilkler ble doner fra Sykehuspersonalets Velferdslag A-hus. Hjelpene Hender har bistått med krisemat, klær og bistand til brukere i en spesielt vanskelig økonomisk situasjon. Røde Kors Skedsmo donerte spill-pc til vårt ungdoms-rom, iPad til utlån og toalettsaker. Erkeengler stilte med julenisse på julaften, julegaver og dessert donert fra Mirabel Lillestrøm. Gjerdrum Idrettslag Ressursnettverk for barn og unge donerte bla. vinterklær, og A-hus donerte jule- og nyttårsmaten til beboerne våre for 41 året på rad.

Vi har i tillegg mottatt en stor donasjon av nye Triumph BH og Sloggy truser, og atten privatpersoner donerte julegaver, juleblomster, strikketøy, elektronikk og annet.

Tusen takk alle sammen, med deres hjelp ble julen en stor fest for store og små.

Ønsker du å vite mer om hvordan krisesenteret benytter mottatte donasjoner? Les mer her: Gave og donasjon til krisesenteret 

Del denne posten

PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Hopp rett ned til innholdet