Daglig leder Hege K. Edvardsen nominert til årets kommuneprofil 2021

Som foregående år avslutter Kommunal Rapport året med å invitere leserne til å løfte fram en person som har markert seg i det kommunale landskapet. 

Vi på Romerike Krisesenter føler oss beæret over at vår daglig leder Hege K. Edvardsen er en av de åtte svært verdige profiler som er blitt nominert til årets kommuneprofil 2021. 

Hege er nominert da hun leder arbeidet med å utvikle et likeverdig tilbud til kvinner og menn ved krisesenteret gjennom et toårig forsøksprosjekt som starter 1. februar. Her kan du lese mer om hvorfor Hege er valgt ut som en av kandidatene: Hege K. Edvardsen, Romerike Krisesenter IKS – Brennende engasjert i å yte hjelp til dem som trenger det mest

Slik stemmer du 

Send tekstmelding til nummer 2377 med kodeordet Profil etterfulgt av et mellomrom og nummeret til den kandidaten du vil stemme på. (Eksempel: Hvis du vil stemme på Hege Edvardsen skriver du «Profil 1» (uten parenteser) og sender til 2377. Hver stemme koster 3,- kroner. Avstemningen avsluttes 8. desember.  

Les hele saken i kommunalrapport her: Kommunal-Rapport, stem på årets kommuneprofil

Dette er kandidatene: 

Profil 1: Hege Edvardsen, leder av Romerike krisesenter 

Begrunnelse: Hun har ledet arbeidet med å utvikle et likeverdig tilbud til kvinner og menn ved krisesenteret, gjennom et toårig forsøksprosjekt som starter 1. februar. 

Profil 2: Rebecca Skauge, leder av vaksinasjonssenteret i Sarpsborg 

Begrunnelse: Hun har organisert og ledet vaksinasjonssenteret i Sarpsborg kommune med stø hånd under koronapandemien. Hun har omfavnet innovative løsninger og klart å holde hodet kaldt i kritiske situasjoner. 

Profil 3: Synnøve Standal, leder av dokumentasjonssenteret i Lillestrøm 

Begrunnelse: Der andre hadde satt på nødbremsen har hun stått prinsippfast på at åpenhet er et grunnleggende demokratisk prinsipp. Det har gjort Lillestrøm kommune til en av de beste i klassen. 

Profil 4: Anders Østensen (Ap), ordfører i Gjerdrum 

Begrunnelse: Han er nominert for sin åpenhet og ledelse i den svært krevende situasjonen etter skredet som rammet kommunen en desembernatt i fjor. 

Profil 5: Erik Sletten (Sp), ordfører i Trysil 

Begrunnelse: Som eneste kommune i landet garanterer Trysil læreplass til alle kvalifiserte søkere som bor i kommunen. Ordfører Erik Sletten (Sp) står i spissen for Trysilmodellen. 

Profil 6: Mona Klefsås, leder av lindrende enhet i Hamar 

Begrunnelse: Mona Klefsås leder lindrende enhet på Prestrudsenteret i Hamar. Enheten strekker seg langt for å gi døende personer mulighet til å dø trygt og smertefritt hjemme. 

Profil 7: Tom Joensen, kommunedirektør i Bremanger 

Begrunnelse: Han har siden 2008 ledet den økonomiske snuoperasjonen i Bremanger etter Terra-skandalen i 2006 og 2007. Kommunen er nå på vei ut av den økonomiske svartelisten Robek.

Profil 8: Wenche Grinderud, rådmann i Kongsberg 

Begrunnelse: Hun er en erfaren og stødig leder som håndterer både kriseledelse, drift og endring. I år tok hun Kongsberg til topps i Kommunebarometeret. 

Ønsker du å vite mer om hvordan Romerike Krisesenter IKS er organisert? Les mer her: Kommunalt sammarbeid

Del denne posten

PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Hopp rett ned til innholdet